ремонт на входове – Основите на домашната живопис

Рисуването изглежда като стандартна концепция. Просто получавате четка, както и използвате боята за стената. Въпреки че този метод със сигурност ще работи, качественото боядисване е съвкупност от умения, без които задачата за боя със сигурност ще има видими грешки, както и ще изглежда неадекватна. С подходящата техника собственикът на къщата може да пребоядиса собствения си дом и също така да увеличи жилището със специализирана качествена работа.

Преди да рисувате каквото и да е, е необходимо да разполагате с правилните инструменти. Разберете, че всичко, което сложите, ще нанесе боя върху него, независимо колко внимавате. Това включва шапки, обувки, очила и часовници. Ако използвате очила, отличното предложение е да използвате шапка в бейзболен стил, за да не капете от лещите, а също и да предпазвате боята от косата. Типичните цветове за облеклото на художниците са бели, но всичко, което не планирате да използвате за различни функции. Дългите панталони, както и ръкавите са страхотни, защото получаването на боя от крайниците може да бъде предизвикателство. https://www.petroff.bg/services-item/boqdisvane-remont-na-vhodove/

Най-вероятно също ще са необходими пребоядисани четки, а също и малки ролки. Ще ви трябват пръчки за разбъркване на боя, както и, разбира се, истинската боя. Може да е необходим последовател или двама, за да се поддържа аерирането на пространството, тъй като изпаренията от боя са опасни.

След като бъдат придобити подходящите дрехи и инструменти, маскирайте рамките на вратите, а също и страните на мястото, където боята е предназначена да завършва. Може да изглежда възможно пребоядисването на идеално прав ръб с четка и внимателна ръка, но ако не се вземат сериозни грижи, работата със сигурност ще изглежда нестандартна. Моментът, необходим за заснемане на лентата, всъщност ще спести време в рисуването и ще предложи и свежа страна.

Ако повърхността, която трябва да се пребоядисва, е гола дървесина или наистина стара боя, трябва да се използва грунд. Когато търкате боя, сложете маска, тъй като прахът от боя не е чудесен за белите дробове.

След като започне истинската бояджийска работа, започнете в зона от зоната, която не се забелязва удобно, например зад библиотека или в задния ъгъл. Това ще гарантира, че докато придобивате умения, ще преминете към по-жизненоважни области, оставяйки грешки невидими. Поставете инч или 2 бои в тигана за боя, достатъчен да покрие най-ниското ниво на резервоара, но недостатъчен, за да покрие назъбената, наклонена част. Потопете валяка в боята и след това завъртете валяка, като “боядисвате” най-ниското ниво на тигана. Целта е да се покрие цялата ролка в слой боя. Валякът трябва да има адекватна боя, за да не се излива, но капките са ОК (затова смляната кърпа е надолу).

Боядисвайте стената, като движите валяка нагоре и надолу. Целта е да се избягват капките, както и бяганията. Ако се появи пробег (обикновено се създава в краищата на ролката), преобърнете го, изглаждайки го. Не боядисвайте с напълно сух валяк. Когато слоят боя, който се използва, изглежда малко по-тънък, вземете още боя от тигана.

Оперението е техника, използвана, когато два донякъде различни цвята боя се използват непосредствено един до друг, като например при покриване на дупка със заместваща боя, която не може да бъде съчетана точно. За целта използвайте четка за рисуване с не много боя върху нея. Почиствайте внимателно назад и напред, перпендикулярно на посоката на табелата, като между сенките има. Ако четката е достатъчно лека, с достатъчно малко разграничение между нюансите, може да се направи почти невидима фуга.

Ако повърхността, която трябва да се пребоядисва, е гола дървесина или наистина стара боя, трябва да се използва грунд. Когато драскате боята, сложете маска, тъй като мръсотията от боята не е чудесна за белите дробове.

Поставете инч или два инча боя в тигана за боя, колкото да покрие дъното на резервоара, но недостатъчно за покриване на ръбестата, наклонена част. Когато нанесеният слой боя се окаже малко тънък, вземете още повече боя от тигана.

Оперението е метод, използван, когато два донякъде различни нюанса на боята се използват непосредствено един до друг, като например при закърпване на отвор със заместваща боя, която не може да бъде точно съчетана.

Published
Categorized as Journal