Casanova droppar – Produkter för manlig styrka döljer farliga läkemedel, vissa näringstillskott

Tidigare i år fick vi nyheten att åtminstone 72 viktminskningsprodukter som utsågs som “näringstillskott” för att hjälpa till med viktminskning inte var helt naturliga saker.

Istället för vitaminer, mineraler och örter som kunde undertrycka aptiten innehöll de ofta skadliga doser av viktminskningsmedicin.

4 av dessa läkemedel har inte godkänts för försäljning i USA – en på grund av att den misstänks utlösa cancerceller. Den ena är ett potent diuretikum, medan en är ett läkemedel mot anfall.

Var och en av dessa produkter utgör en allvarlig hälsorisk eftersom de farmaceutiska aktiva ingredienserna kan utlösa problem som högt blodtryck, kramper, takykardi (snabb hjärtslag), hjärtklappning, hjärtstillestånd och även stroke. Ju större dosering, desto större är faran.

Detta är ingen trivial försiktighet: att ta för mycket av någon av dessa produkter kan leda till dödsfall eller långvarigt handikapp.

Eftersom dessa viktminskningsartiklar har marknadsförts som näringstillskott, https://www.casanovadropsreview.com/sv/ kom de inte under undersökning av FDA. Om producenterna hade förklarat de farmaceutiska läkemedlen som finns i dem, skulle de säkert ha reglerats, och minst 4 skulle säkert ha varit förbjudna att sälja i USA. FDA begär för närvarande återkallande av dessa produkter. Om det inte är ärligt har de befogenhet att beslagta produkter och även initiera straffrättsliga kostnader.

För att se checklistan med 72 förorenade viktkontrollartiklar, samt lära dig mer om de läkemedel de innehåller, gå till FDA: s webbplats.

För närvarande kommer nya poster som varnar mot manliga läkemedel med samma risk. FDA började utreda efter en konsumentklagomål, liksom har för närvarande utfärdat ett uttalande att “Stiff Night” innehåller en komponent som farligt kan sänka blodtrycket liksom förbjudet.

Att skydda oss från xeno-östrogener (bara en grupp av de farliga kemikalierna vi konsumerar, dricker och andas in varje dag) blir inte ett problem förrän vi får en medicinsk diagnos av – de vanligaste misstänkta: hjärtsjukdomar, högt kolesterol, cancer, IBS, led inflammation, alla inflammatoriska tillstånd.

Lyckligtvis är det att de naturliga behandlingarna som hjälper till att vända ovanstående problem är mycket lätta att få.

Inte bara det, utan samma lösningar behandlar problem som hjärtsjukdomar, manlig effektivitet, oförmåga att bli gravid, samt mer. Så självutbildande när det gäller helt naturliga behandlingar och också att förstå lite om varför de hjälper kroppen att uppnå optimal hälsa och välbefinnande är aldrig slöseri med tid.

Produkten marknadsförs som ett helt naturligt näringstillskott, men innehåller faktiskt en olaglig aktiv ingrediens som kan orsaka en anmärkningsvärd sänkning av blodtrycket när den används med receptbelagda läkemedel.

Å andra sidan marknadsförs den i läkemedelsbutiker såväl som på internet, även på eluttag som Amazon.com.

Kunderna kommer säkert att göra det bra om de granskar etiketter och känner igen vad de får innan de köper varor som kan orsaka betydande hälsoproblem och till och med döden.

Tyvärr är hälsosamt och förnuftigt åldrande inte ett problem för människor i trettio- och tjugoårsåldern … om de inte blir sjuka. Detta skulle dock vara den bästa tiden i livet för att lösa helt naturlig välbefinnande. Om bara …

På grund av det faktum att dessa viktminskningsartiklar faktiskt har marknadsförts som näringstillskott, kom de inte under tillsyn av FDA. Om producenterna hade proklamerat att de farmaceutiska läkemedlen bestod av dem, skulle de säkert ha kontrollerats och också åtminstone fyra skulle ha begränsats från försäljning i USA. FDA ber för närvarande om återkallande av dessa artiklar. Förnuftigt och hälsosamt och balanserat åldrande är inte ett problem för individer i trettio- och tjugoårsåldern … om de inte blir sjuka.

Published
Categorized as Journal